Een wereld van passie en hebzucht.

Onze desserts zullen u verrassen.

En weet je waarom? Omdat we al bijna 5 jaar hard werken om u unieke producten aan te bieden. Van de keuze van de grondstoffen tot de know-how en de naleving van het lastenboek, wij hebben ons recept nauwelijks gewijzigd, behalve om het te verbeteren.

Ontdek onze 2 gamma's tiramisus: de Premium en de French Touch

Onze waarden

Ambachtelijk

Onze tiramisus zijn samengesteld uit een unieke knowhow, een laagje passie en een snufje plezier om een smaakervaring te bieden die een "huisgemaakt" genot waardig is.

Grondstoffen

Onze grondstoffen zijn deels afkomstig van plaatselijke producenten. Dankzij hun unieke terroir leveren zij ons uitzonderlijke producten, zowel qua smaak als qua kwaliteit.

Innovatief

Onze sterke positie op de markt van supermarkt- en foodservice-desserts is gebaseerd op ons vermogen om ons aan te passen aan alle beperkingen die er kunnen zijn.

Blind

Alfiero Store, geopend aan het begin van de zomer van 2020, is een "concept" van een proeflokaal dat werd bedacht om een aangenaam moment rond een goed ambachtelijk dessert te bieden. Deze worden gemaakt met verse grondstoffen en van plaatselijke leveranciers.

Ons menu wordt voortdurend bijgewerkt en aangepast aan de nieuwe seizoenen.

Ontdek onze wereld op Instagram