De eerste stappen naar een onverwacht succes


Het begon allemaal in Seraing, in de provincie Luik, in een bescheiden snackbar van de familie.
Serhat, die net was afgestudeerd aan de hotelschool in Luik, nam het restaurant van zijn ouders over en moderniseerde het. Het doel was het beeld te veranderen dat de mensen al tientallen jaren van kebab hebben. Zo breidde hij zijn menu uit en bedacht hij de tiramisu, die hij in de loop van de dagen en maanden opnieuw bekeek en ontwikkelde.
Als perfectionist en gepassioneerd zal hij een perfect beheerst recept, een lichte en smeuïge crème, een precies geproportioneerd koekje en een uitzonderlijke smaak produceren.
Alfiero is vandaag marktleider in België, maar is ook aanwezig in Frankrijk, Duitsland, Nederland en Luxemburg.
Het merk heeft 2 productassortimenten die via 3 distributiekanalen op de markt worden gebracht: de "Alfiero Store" boetieks, de foodservice en tenslotte de supermarkten.

Mei 2016
Ambitieus en visionair, realiseerde Serhat zijn droom en besloot het merk "Alfiero" op te richten op zijn 22ste verjaardag.
2016
Met een ongelooflijk snelle groei van de verkoop besloot de jonge ondernemer zijn eigen weg te gaan en verliet hij de familiekeuken om zijn productiecapaciteit te ontwikkelen in een atelier van 100 m².
November 2017
Het jonge bedrijf begint als lokale producent met supermarkten samen te werken om zijn distributienetwerk uit te breiden.
Februari 2018
Alfiero, een groot succes, keert terug naar Seraing om een nieuw gebouw van 660 m² te betrekken en zal worden vergezeld door de broer van de oprichter, Serdar.
November 2018
Na zich ontwikkeld te hebben in de 4 hoeken van België. De jonge broers bedachten een assortiment diepgevroren tiramisu om internationaal te kunnen exporteren.
Juli 2020
Uitbreiding van de infrastructuur om de produktiecapaciteit te verhogen. Bovendien zal Alfiero zijn eerste "winkel" in zijn fabriek openen: een concept van proeflokaal dat al jaren wordt uitgedacht en dat op 6 juli 2020 zal worden geopend.
Januari 2021
De kleine startup van toen is nu een kleine onderneming, en eenderde broer zal toetreden om de bedrijfsstructuur te consolideren.